Medarbejdere

Mød alle medarbejderne på Brejning Efterskole.

BDJ

Forstander

Birgitte Dyrbye Jensen

bdj@brejning.dk

Som ny forstander pr. 1. august 2022 er Brejning Efterskole helt ny for mig. 

Jeg har valgt netop denne efterskole, da jeg allerede ved første besøg oplevede den gode stemning, alle de glade smil, den stærke fællesskabsånd med plads til alle, de 1000 forskellige aktiviteter, events, gimmicks og ikke mindst elevbårne projekter, der udfolder sig her samt en seriøs og spændende undervisning.

Alle medarbejdere har et kæmpe engagement, de brænder for Brejning Efterskole og for de unge og gør gerne en ekstra indsats for dem.

Jeg kan allerede nu se, at skolens værdier om ansvar, fællesskab og bæredygtighed udleves, der er handling på ordene. Blandet andet derfor er jeg stolt af at stå i spidsen for Brejning Efterskole. 

Læs mere
HV

Vicesheriff

Henrik Vejsig

hv@brejning.dk

Jeg er her, fordi jeg kramknuselsker efterskolelivet generelt, og den enorme frihed som livet på BE giver eleverne i særdeleshed. At forene den smukke natur, som omgiver skolen, med den ligeværdige samtale, vi udlever her, er ganske enkelt inspirerende.

Vi udlever, på mere end et plan, Christen Kolds tænkning om undervisning ”Et barn er ikke en flaske, der skal fyldes, men et bål der skal tændes”. Her på BE bliver der tændt mange mentale bål, og næsten lige så mange fysiske. Det er en fornøjelse at være en del af.

Henrik er viceforstander, studievejleder og underviser i valgfag.

Læs mere
LH

Forretningsfører

Lone Holst

kontor@brejning.dk

Det er skønt at have en hverdag, hvor jeg både er omgivet af unge mennesker med lyst på livet og en masse gode kolleger.

Derudover er mit eget arbejde meget afvekslende, så jeg – ligesom eleverne – både bliver udfordret intellektuelt og praktisk.

Lone vejleder i brug af skolens intranet.

Læs mere
KJ

Køkkenleder

Karin Marie Jørgensen

kokken@brejning.dk

Jeg kan godt kan lide at være og arbejde sammen med unge mennesker. Jeg ved, at vi er med til at gøre en forskel for dem ved at give dem vores nærvær, have tid til dem, lytte og arbejde sammen med de unge.

Karin er medarbejdernes repræsentant i bestyrelsen.

Læs mere
NB

Pedel

Niels Erik Baumann

nb@brejning.dk

Jeg gik på skolens 12. årgang (2008-09), blev siden udlært tømrer og er nu glad for at være tilbage i Brejning. Det er godt at arbejde med kolleger, der er gode ved hinanden og blandt elever, der vil noget med deres liv.

Niels underviser på udeskolen og i praktisk fag.

Læs mere
JB

Lærer

Jakob Bjerg

jb@brejning.dk

Fordi der er et helt fantastisk fællesskab, der bakker op. Og det gælder både blandt lærere og elever. Forskellighed er ikke et minus. Den et kæmpe plus, når fællesskabet er inkluderende og tillidsfuldt.

Jeg tror ikke på, at der kommer noget godt ud af at pakke mennesker ind i vat. De skal møde verden med alle de glæder og udfordringer, det giver. På BE får eleverne reel mulighed for at praktisere learning by doing. Det være sig både ved selv at gøre sig erfaringer med projektledelse. Men det handler også om helt lavpraktiske ting i hverdagen. Man bliver ikke et bedre menneske og kommer ikke til at gøre en forskel ved, at andre mennesker løser alle udfordringer for en.

Jakob underviser i Fysik, historie og på adventurelinjen.

Læs mere
BN

Lærer

Birgitte Næsselund Nielsen

bn@brejning.dk

Det der med, at nye ideer – anderledes, vilde og spændende ideer – bliver taget alvorligt. At ideerne kommer ud i virkeligheden og bliver realiseret af de unge selv – støttet og opmuntret af vi voksne. Sætningen: “Åh – det drømmer jeg om at prøve” – bliver hurtigt til: ” du har projektværktøjerne….make it happen” – og så gør de det.

Derfor er jeg på Brejning Efterskole – det er her, vi skaber det vi vil – fordi vi kan.

Birgitte underviser i dansk, tysk, engelsk, orienteringsløb og på Wellnesslinjen.

Læs mere
CJ (1)

Lærer

Christina Jørgensen

cj@brejning.dk

Jeg elsker at være efterskolelærer. Dels fordi jeg aldrig ved helt præcis, hvad min dag bringer – og dels fordi det giver mig mulighed for at se flere aspekter af eleverne. Jeg ser dem udfolde sig fagligt i mine timer, og i fritiden kommer personligheden for alvor frem.

Det er skønt at opleve de unge mennesker, deres kreativitet og deres forskellighed komme til udtryk og være en del af den energi, som det afføder at være på skolen.

Christina underviser i dansk, engelsk, historie, boldspil og tegne-, male- og kreative valgfag.

Læs mere
MA

Pedel 

Morten Kofoed

 

Læs mere
Kirsten

Køkkenassistent

Kirsten Sørensen

kontor@brejning.dk

Brejning Efterskole har en størrelse, hvor man lærer eleverne at kende. Jeg skal have hjertet med på det rette sted, og det er sammen med de unge mennesker, fordi jeg bliver glad af at være sammen med dem.

Læs mere
Amelie

Lærer 

Amelie Winberg Dunham

ad@brejning.dk

Fordi jeg brænder for friluftsliv og fællesskabsånden. Her er højt til loftet. Der er mulighed for at komme ud i naturen og få nogle vilde adventure-oplevelser, såvel som hyggelige stunder om lejrbålet. Fællesskabet er meget rummeligt – her er plads til alle. Eleverne er på – med masser af god energi. Det er dejligt at være med til at forme deres efterskoleår på Brejning.

Amelie underviser i engelsk, tysk, valgfag i kajak og træklatring og på Wellnesslinjen.

Læs mere
RB

Lærer 

Rie Møller Buchhave

rb@brejning.dk

Fordi her er det umulige muligt. Hvert skoleår er sit eget og skabt af de mennesker, der går rundt og kaster ideer op og griber mulighederne for at gøre det til deres sted.

Alle har noget at kaste i forandringsmaskinen Brejning Efterskole; lige fra gakkede indslag i hverdagen til ambitiøse projekter, der også bevæger sig ud over skolens umiddelbare rammer. Skolens og elevernes gode navn og rygte står på spil. Her kan ryge en god nattesøvn og adrenalinet ruller hos både elever og lærere, men det er det hele værd. Verden og eleverne er ikke helt den samme dagen og året efter.

Rie underviser i dansk, sejlads, kajak, idemageri og Outdoor. Rie har desuden dansk for elever med skrive- og stavevanskeligheder.

Læs mere
LJ (1)

Lærer

Lars Gjerløw Jørgensen

lj@brejning.dk

Jeg tror på, at “learning by doing”, gode oplevelser, ansvar og friluftsliv er med til at støtte op om den læring, der skal ske på en skole. Jeg kan lide at arbejde på Brejning Efterskole, fordi jeg får så meget igen fra mit arbejde; godt humør, fede oplevelser, tillid og stor variation og handlemulighed. Jeg glæder mig altid til at tage på arbejde.

Lars underviser i fysik/kemi, matematik, geografi, klatring, naturfagsprojekt og på Outdoorlinjen.

Læs mere
Anja

Køkkenassistent

Anja Rothmann

Læs mere
IS

Lærer

Ina Skifter

is@brejning.dk

Læs mere
RK

Lærer

René Kongsted

rk@brejning.dk

Her er højt til loftet, og der er en bred vifte af elever med mange forskelligheder. Det gør hverdagen farverig og afvekslende.
Hverdagen bliver favnet med smil og gåpåmod fra elever og lærere. Opbakningen er stor til de tilbud, der er på skolen, om det er valgfag eller weekend-arrangementer.
Dette engagement smitter af på eleverne, og deres udbytte af undervisningen er stort. Når elever har et ønske om en vild idé, er der ikke langt fra ide over projektplan til handling. De får værktøjerne til at skyde et projekt i gang og får derved en reel mulighed for at føre deres ideer ud i livet.

René underviser i fysik/kemi, matematik, naturfagsprojekt, idræt, MTB, cykelværksted og på Outdoorlinjen.

Læs mere
SME

Lærer

Sissel Maria Eg Staugaard

Sme@brejning.dk

Læs mere
JC

Lærer

Jacob Lomholt Christensen

jc@brejning.dk

Læs mere
ST

Lærer

Sofie Værum Toft

st@brejning.dk

Jeg kan så godt lide at være ude i naturen, da den ikke mener noget om os…

Hos BE er naturen i fokus, og jeg tror på, at mødet i, mod og med naturen er med til at udvikle eleverne til selvstændige og nysgerrige individer.

Her er højt til loftet, plads til alle og humøret i top. Jeg møder eleverne helt tæt på. Det at være med til at give dem et uforglemmeligt år, hvor venskaber blomstrer, og minder foreviges, er bare nogle af grundende til, at jeg er blevet efterskolelærer på BE.

Sofie underviser i dansk, valgfagene kajak og kano samt på Adventurelinjen.

Læs mere
ME

Lærer

Martin Eske

me@brejning.dk

Læs mere
AX

Lærer

Anne Dixen 

ax@brejning.dk

Anne er kontaktlærer. Underviser i matematik, fysik/kemi og valgfag.

Læs mere
AF

Lærer 

Amalie Falkesgaard

af@brejning.dk

Amalie er kontaktlærer. Underviser i dansk, engelsk, samfundsfag og valgfag.

Læs mere
Kinga

Serviceassistent

Kinga Walorska

kontor@brejning.dk

Jeg har fantastiske kollegaer og god ledelse. Ungdomsmiljøet passer mig godt, og så er det en ekstra bonus, at jeg har verdens bedste udsigt fra mit arbejdsplads.

Kinga hjælper til i køkkenet og passer godt på skolens områder både inde og ude.

Læs mere

Weekend – og tilsynslærer

Jonathan Troense

kontor@brejning.dk

På Brejning findes en helt speciel magi, som ikke findes andetsteds. Her er der aldrig tvivl om, at eleverne er ét stort fællesskab. Jeg er helt tosset med den energi, jeg altid møder ind til. I hver eneste krog af skolen emmer det altid af ”Her går vi all-in-stemning” – om det så drejer sig om at redde verden eller skabe det fedeste MGP-arrangement, er sådan set underordnet. At få lov til at støtte det, og se til mens de unge mennesker bliver små voksne med holdninger, humor og hvad der ellers hører til, er ganske fantastisk. Og så er det jo kun et plus, at de unge mennesker aldrig er blege for at lave fis med lærerne – det giver anledning til smil i bilen hele vejen hjem.

Læs mere

Weekend - og tilsynslærer

Stella Godskesen

 

Læs mere

Weekend- og tilsynslærer

Søren Johansen Madsen

kontor@brejning.dk

 

Læs mere
Steffen

weekend -og tilsynslærer

Steffen Hedegaard Attermann

kontor@brejning.dk

Læs mere

weekend- og tilsynslærer

Agnethe Thorup

 

På Brejning Efterskole og efterskole generelt kan man noget helt særligt. Man kommer ind på hinanden på et noget dybere plan – både som lærer og elev – og man er med til at rykke på hinanden.

Jeg er så glad for, at jeg på Brejning Efterskole får lov til at give mine elever mulighed for at tage chancer, mulighed for at fejle, og mulighed for at lykkes i projekter, store som små.

Læs mere

Weekend – og tilsynslærer

Anna Vindfeldt-Bottke

kontor@brejning.dk

Det er dejligt at være et sted, hvor der er højt til loftet, plads til skøre påfund, og hvor både eleverne og personalet tør drømme stort.  Man får energi af at være her,  og så kan det jo kun skabe glæde hos en, at man får lov til at opleve, hvordan de unge mennesker rykker sig hurtigere i fællesskab, og hvordan det lykkedes dem at skabe det ene vilde projekt efter det andet. Gang på gang bliver jeg bekræftet i, at Brejning Efterskole kan og gør noget helt specielt.

Emilie er weekend- og vagtlærer.

Læs mere

Weekend – og tilsynslærer

Magnus Radzio

kontor@brejning.dk

Læs mere

Weekend- og tilsynslærer

Jens Madsen 

kontor@brejning.dk

Det jeg rigtig godt kan li’ ved at arbejde på Brejning Efterskole er et miljø, hvor jeg føler mig velkommen – hvor jeg frit kan drøfte ting, og hvor jeg bliver taget seriøst. Der tages desuden god hånd om én både i hverdagen og til alle de rigtigt spændende og specielle arrangementer.

Johnni sørger for, at både elever og ansatte har velfungerende IT-systemer.

Læs mere
Vis flere
Vis færre