Elever på Brejning Efterskole i naturen - friluftsliv

BE Camp

Går du i 6.- 9. klasse? 


Så kan du i sommerferien afprøve, hvordan det er at gå på efterskole. BE Camp er en uge med valgfag, efterskoleaktiviteter, køkkentjans og helt sikkert en ny ven eller to eller tre.

Elever samarbejder på Brejning Efterskole i Jylland

BE Camp

Hvert år afholdes BE camp, hvor unge, der går i 6.-9. klasse, har mulighed for at få en forsmag på efterskolelivet på Brejning Efterskole 🧡💛

Programmet er spækket med aktiviteter og oplevelser, der spænder fra undervisning i vores linjer Gastronomi, Adventure, Outdoor, Livsstil og Kreativt til valgfag som kunne være Sang, boldspil, Lejrbål, Kreativ mm. 
Madlavning i køkkenet på Brejning Efterskole

Gastronomi

Har du mod på at udfordre dine smagsløg? Gastronomi er for dig, der elsker at lave mad. Her udforsker vi nye madoplevelser og nørder i køkkenet med alt fra det traditionelle til det nye og det der trender. Alle kan være med – og alle prøver noget, de ikke har gjort før.

Efterskoleelever i naturen til spejderløb

Adventure

Er du klar til at forlade den trygge komfortzone? På Adventurelinjen det fuld fart fremad, når du sammen med dine kammerater skal klare dig gennem udfordringer, hvad enten det er på mountainbike, i løbesko eller på SupBoard.

Elever på i shelter Outdoor på efterskole

Outdoor

Elsker du friluftslivet og naturen? På Outdoorlinjen træner vi ansvar, samarbejde og praktiske færdigheder, når vi sammen tager på vandreture i naturen. Du lærer at klare dig selv i naturen, have respekt for naturen og finde ro i naturen.

Efterskoleelever dyrker yoga på efterskole i Jylland

Livsstil

livsstilslinjen arbejder vi med balance mellem dit indre og ydre, og hvordan sund kost og motion kan øge livskvaliteten. Vi dyrker yoga, er til cirkeltræning, (vinter)bader, sejler i kano, får massage, mediterer, tager på sanketure, drikker grønne smoothies og meget mere. 

Elev arbejder med kunst på kreativ efterskolelinje

Kreativ 

Har du lyst til at skabe noget med hænderne? På Kreativlinjen arbejder vi med at være nysgerrig på egen skabertrang. Vi ser på kunst, går på opdagelse i naturen, arbejder med håndværk og en masse andre kreative aktiviteter.