Brejningefterskole2021 06172

BE Camp

Går du i 6.- 9. klasse? 


Så kan du i sommerferien afprøve, hvordan det er at gå på efterskole. BE Camp er en uge med valgfag, efterskoleaktiviteter, køkkentjans og helt sikkert en ny ven eller to eller tre.

Brejningefterskole2021 06511

BE Camp

Hvert år afholdes BE camp, hvor unge, der går i 6.-9. klasse, har mulighed for at få en forsmag på efterskolelivet på Brejning Efterskole 🧡💛

Programmet er spækket med aktiviteter og oplevelser, der spænder fra undervisning i vores linjer Gastronomi, Adventure, Outdoor, Livsstil og Kreativt til valgfag som kunne være Sang, boldspil, Lejrbål, Kreativ mm. 
Brejningefterskole2021 05612

Gastronomi

Har du mod på at udfordre dine smagsløg? Gastronomi er for dig, der elsker at lave mad. Her udforsker vi nye madoplevelser og nørder i køkkenet med alt fra det traditionelle til det nye og det der trender. Alle kan være med – og alle prøver noget, de ikke har gjort før.

Brejningefterskole2021 06180

Adventure

Er du klar til at forlade den trygge komfortzone? På Adventurelinjen det fuld fart fremad, når du sammen med dine kammerater skal klare dig gennem udfordringer, hvad enten det er på mountainbike, i løbesko eller på SupBoard.

Brejningefterskole2021 04449

Outdoor

Elsker du friluftslivet og naturen? På Outdoorlinjen træner vi ansvar, samarbejde og praktiske færdigheder, når vi sammen tager på vandreture i naturen. Du lærer at klare dig selv i naturen, have respekt for naturen og finde ro i naturen.

Brejningefterskole2021 05739

Livsstil

På livsstilslinjen arbejder vi med balance mellem dit indre og ydre, og hvordan sund kost og motion kan øge livskvaliteten. Vi dyrker yoga, er til cirkeltræning, (vinter)bader, sejler i kano, får massage, mediterer, tager på sanketure, drikker grønne smoothies og meget mere. 

Kreativ8

Kreativ 

Har du lyst til at skabe noget med hænderne? På Kreativlinjen arbejder vi med at være nysgerrig på egen skabertrang. Vi ser på kunst, går på opdagelse i naturen, arbejder med håndværk og en masse andre kreative aktiviteter.